Seizoens- verandering

Skin - Body - Mind

 

Odoo CMS - een grote afbeelding

 | SEPTEMBER | Het najaar is in aantocht, de dagen worden korter en de ochtenden en avonden zijn een stuk kouder dan een week of 2 week geleden.

Voor je huid en je lichaam betekend de wisseling van de seizoenen dat ze weer balans gaat zoeken.
Het warme zomerweer is voorbij en de lucht wordt weer kouder. Bij koudere temperaturen wordt de huid droger en kunnen, rode, ruwe plekjes en schilvers ontstaan. Zeker als de kachel binnen weer aangaat wordt de huid onaangenaam droog.
De dagen worden korter en opeens heb je weer meer slaap nodig en wat extra vitaminen. Een verkoudheid ligt op de loer, en daar zit je (zeker in deze tijd) niet op te wachten.
Kortom; Balans. Je huid en je lichaam gaan op zoek naar en goede balans om zich aan te passen aan de herfst, en daar kun je prima in ondersteunen!
| HUID | Je doet je huid een groot plezier met wat extra aandacht tijdens de overgang van zomer naar herfst. Dit kun je doen door een goede reinigings- milk en toner te gebruiken die de huid niet uitdroogt en een vollere crème, met meer actieve werkstoffen te gebruiken.
Gebruik de Chandan peeling/ scrub 1 a 2 keer in de week zodat dode huidcellen goed worden verwijderd waardoor je huid de werkstoffen beter kan opnemen.
Blijft je huid gedurende de dag wat droog en trekkerig aanvoelen, voeg dan een serum of serum olie toe aan je beauty ritueel. Deze kun je gemakkelijk aanbrengen, over je make -up, op de momenten dat je voelt dat je trekkerig wordt.
Ook onder je (dag- of) nachtcrème kun je heel goed een serum aanbrengen om je huid extra te ondersteunen bij het herstelproces dat in de nacht plaatsvind.
| VITAMINEN EN MINERALEN | Om extra vitaminen en mineralen binnen te krijgen kun je starten met "Super Green Clorofyll".
Een voedingssupplement op basis van organisch chlorofyl gewonnen uit gedroogde gerstscheuten uit Nieuw Zeeland.
Deze superfood bevat meer dan 70 vitaminen, mineralen, eiwitten (alle essentiële), enzymen, chlorofyl en antioxidanten inclusief superoxidedismutase die veroudering tegengaat en de algehele gezondheid ondersteund. Perfect als je te weinig groente binnenkrijgt of als aanvulling op een gezonde leefstyle.
Heel gemakkelijk toe te voegen aan je smoothie, soep, gerechten, thee of gewoon mengen met water.
| NATUURLIJK ANTIBIOTICUM EN VIT> C BOOST | Grapefruit pit olie wordt gemaakt van de zaden, de pulp en de witte membranen van grapefruit en is in staat een grote variëteit aan bacteriën, schimmels, virussen en parasieten te doden en groei tegen te gaan.
Bij uitwendig gebruik zeer effectief bij: Acné, Koortsblaasjes (lip), roos, Keelpijn, (tandvlees) ontstekingen, steelwratten, voetschimmel.
Bij inwendig gebruik een ware vitamine C boost en versterkt het immuunsysteem en zeer effectief bij; schimmelinfectie, infecties aan de urinewegen/ blaas, voedselvergiftiging, verkoudheid van virale invloeden, beschermt tegen bacteriën.
| 108 KRUIDENOLIE | Deze olie werkt als een natuurlijke pijnstiller. Het is een plantenolie op basis van soja- , sesam- en amandelolie verrijkt met 36 verschillende essentiële oliën die samen alleen maar krachtiger werken dan alleen.
Het is dé natuurlijke oplossing bij vele kleine ongemakken en mag zeker in geen huishouden ontbreken. Deze olie kan puur op de huid aangebracht worden en zelfs puur inwendig ingenomen worden om pijn te bestrijden.
| WINTERPREVENTIE OLIE | De naam zegt het al; een gecombineerde essentiële olie om te ondersteunen bij ongemakken die de herfst en winter met zich mee brengen.
Ondersteunend bij problemen van de luchtwegen, bij griep, hoest, slijmvliezen, holteontsteking, keelontsteking, bronchitis, astma, longontsteking en virale infecties.
| BODY & MIND | Blijf ook in de herfst lekker bewegen, maak een (meditatie) wandeling in de prachtige veranderende natuur.
Doe yoga! Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat yoga het verouderingsproces vertraagd!
Je lichaam blijft soepel, slank en sterk en het brengt je in contact met je lichaam, hoever kan je gaan, wat voelt goed en wat niet. Zoeken naar de juiste balans.
Yoga werkt open minded, leert je grenzen aangeven en grenzen opzoeken! Op zoek naar de beste versie van jezelf!
Yoga brengt energie, ontspanning, een goede nachtrust, relativeringsvermogen, een goede houding zodat rug- nek en schouderpijn verleden tijd zijn.
Het leert je loslaten, vergeven, te leven vanuit compassie en zo veel meer!
Meer info over producten en/of behandelingen, advies en afspraken bel/app 0648071757


Maak nu heel gemakkelijk online een afspraak, via de roze balk rechts onderaan de pagina.