Acne of (jeugd) puistjes zijn een veelvoorkomend probleem. Met de juiste behandeling kunnen we veel problemen en klachten door acne verminderen en voorkomen.

Wist u dat deze behandelingen in veel gevallen worden vergoed door uw zorgverzekeraar?


Als allround schoonheidsspecialiste ben ik in het bezit van de Acne specialisatie, dit houdt in dat we een ANBOS erkende, specialistische opleiding gevolgd hebben om mensen met acne te mogen behandelen. Om deze specialisatie te behouden zijn we verplicht om regelmatig een nascholing te volgen om de kwaliteit van deze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Dankzij deze specialisatie kunt u voor Acne behandelingen bij Blooming Beauty Breezand een vergoeding krijgen van u zorgverzekeraar!

We zijn er in getraind per behandeling te bekijken wat de huid nodig heeft om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen op een zo comfortabel mogelijke manier voor de cliënt, waarbij hygiëne hoog in het vaandel staat en het behouden en herstellen van de huidkwaliteit voorop staat. Tijdens het behandel traject wordt u goed begeleid op gebied van voeding, lifestyle en het adviseren welke behandelingen en producten in welke frequentie het beste resultaat genereren voor uw huid. 

Veel mensen met acne vinden het lastig om hulp te vragen.  Vaak is er veel schaamte of angst en is de drempel hoog om hulp te zoeken bij de schoonheidsspecialiste. Het is voor u dan wellicht fijn om te weten dat wij mensen van alle leeftijden, mannen en vrouwen, jongens en meisjes helpen met acne klachten en dat wij speciaal geschoold zijn om u te helpen. Daarnaast hebben wij beroepsgeheim en gaan we zeer zorgvuldig met u en uw gegevens om.  

Wat gebeurd er tijdens een behandeling? De behandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. We beginnen met een zachte reiniging van de huid met een milk, het water en de kompressen die we gebruiken zijn aangenaam warm. Daarna brengen we een biologisch lijnzaadmasker aan. Dit lijnzaad zorgt ervoor dat de huid zacht wordt, verweekt, zodat we na deze pakking de onzuiverheden zoals mee-eters en puistjes gemakkelijk kunnen verwijderen. Na het verwijderen van de onzuiverheden brengen we een fruitzuurpeeling aan. De peeling zorgt er onder andere voor dat overtollig talg, dat de onzuiverheden deels veroorzaakt, wordt opgelost. Vervolgens brengen we een masker aan die de huid weer kalmeert, hydrateerd en beschermd. Tot slot kalmeren we de huid met een lotion en wordt er een beschermende crème aangebracht. Per persoon en per behandeling bekijken wat de huid aankan en wat de huid nodig heeft voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Vergoedingen. De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden Acne behandelingen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw acne behandeling en hoeveel u daar per jaar aan mag besteden? Neemt u dan even contact op met uw zorgverzekeraar, zij kunnen u vertellen of de behandeling wordt vergoed. Voor meer informatie mag u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Acne behandeling                           

45- 60 minuten - intake - reinigen - lijnzaadpakking - onzuiverheden verwijderen - fruitzuurpeeling - masker - dagcrème - thuisadvies


€ 49,95

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Acne kuur arrangement

Intake - 3x iedere week een behandeling van 45-60 minuten - 2x om de week een behandeling van 45-60 minuten - 1x nabehandeling van 45-60 minuten.


€ 250,00

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Acne kuur arrangement inclusief producten

Intake - 3x iedere week een behandeling van 45-60 minuten - 2x om de week een behandeling van 45-60 minuten - 1x nabehandeling van 45-60 minuten - Lakshmi cleansing milk 200 ml - Lakshmi tonic 200 ml - Lakshmi verzorgings-creme 50 ml

€ 335,00