Odoo afbeelding en tekstblok

Er zijn nog veel vragen en onzekerheden rondom Covid-19. Op deze pagina zal ik zo goed mogelijk uitleggen hoe een bezoek aan Blooming Beauty eruit zal zien in deze Corona tijd.

Ten eerste werk ik met een hygiëne protocol. Dit protocol is opgesteld door onze Branchevereniging ANBOS en is goedgekeurd door de overheid. Ten alle tijden houdt ik mij aan dit hygiëne protocol om zo ieders gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. De adviezen van de RIVM en de overheid zijn hierin leidend.

Voorafgaand aan iedere afspraak wordt je op de hoogte gebracht van de regels in de salon.

Maak je online een afspraak, dan ontvang je het vragen formulier automatisch per email.

Nog steeds geldt voor iedereen, ook voor mijzelf; Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging, koorts of benauwdheidsklachten, of heeft één van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan blijf je thuis. 

 Hieronder zal ik zal ik iets specifieker toelichten hoe het er in de salon aan toe zal gaan. U kunt ook altijd de website van ANBOS raadplegen. www.anbos.nl/consumenten 

Mocht je, na het lezen van deze pagina, nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemenOdoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Persoonlijke bescherming

Ik zelf zal ten alle tijden een mondmasker dragen voor uw veiligheid. Wil jij zelf ook een mondmasker dragen? Dit kan natuurlijk zolang de behandeling dit toelaat, maar het is dus niet verplicht. Je dient  zelf  voor een mondmasker te zorgen als je deze wil dragen.

Handschoenen draag ik alleen bij acne behandelingen en het verwijderen van onzuiverheden. Als je liever hebt dat ik de gehele behandeling handschoenen draag zal ik daar uiteraard gehoor aan geven. Je bent zelf ook vrij handschoenen te dragen als je dat prettig vindt maar ook dit is niet verplicht en je dient dan ook  zelf  voor handschoenen te zorgen als je deze wil dragen. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Handen wassen en desinfecteren

Ik was mijn handen grondig voor en na de behandeling volgens het hygiëne protocol en gebruik daarna het handdesinfectie gel met 70% alcohol. Ik vraag jou hetzelfde te doen. Dit is beschikbaar in de salon.  

Gebruikte instrumenten worden (zoals altijd) éénmalig gebruikt en gereinigd in het ultrasoon apparaat en gaan daarna het dompelbad met alcohol in. Handdoeken etc. worden, ook zoals altijd, éénmalig gebruikt en daarna gewassen op minimaal 60 graden.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

In de salon

Er zit voldoende tijd tussen de behandelingen zodat alles grondig gereinigd kan worden. Dit doe ik met daarvoor bestemde reinigingsmiddelen met 70% alcohol. Na iedere behandeling wordt de ruimte minimaal 15 minuten geventileerd.

U kunt geen gebruik maken van het toilet.

Odoo afbeelding en tekstblok

Duurzaamheid en groene producten in de coronatijd

Blooming beauty wil zich hardmaken voor en groenere wereld. Daarbij werk ik met zo min mogelijk disposable, plastic, en milieuvervuilende materialen en producten. Alles waarmee ik werk is zorgvuldig uitgezocht om zijn duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten met respect voor mens, dier en milieu.

Ik ben mij ervan bewust dat ik tijdens deze crisis meer disposable materialen zal moeten gebruiken zoals wegwerpbekertjes en papieren handdoekjes voor al het handen wassen. Ook de natuurlijke alcohol (65%)  producten van Lakshmi zal ik helaas niet in de salon mogen gebruiken omdat er volgens het hygiëne protocol 70% alcohol in de desinfectiemiddelen moet zitten. Het is op dit moment even niet anders. Verder werk ik nog steeds zo "natuurlijk" mogelijk en hoop ik hierin op uw begrip.