Odoo afbeelding en tekstblok

Update nieuwe maatregelen!

 Blooming Beauty is weer gewoon open!

Let op! je afspraak is op de nieuwe locatie! Zandvaart 57-d

                       

Schoonheidsspecialisten vallen niet onder de verplichte sluitingstijd van 17 uur omdat wij vallen onder  de Wet Kwaliteit, klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz)  en daarmee zorgaanbieder zijn. De praktijk is dus gewoon open op de normale openingstijden!

Het mondkapje is weer verplicht vanaf 6-11. Waar mogelijk anderhalve meter afstand. 

Je hebt in de praktijk geen gezondheidspas of QR-code nodig.                                  


Ik werk met een hygiëne protocol. Dit protocol is opgesteld door onze Branchevereniging ANBOS en is goedgekeurd door de overheid. Ten alle tijden houdt ik mij aan dit hygiëne protocol om zo ieders gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen. De adviezen van de RIVM en de overheid zijn hierin leidend.

Nog steeds geldt voor iedereen, ook voor mijzelf; Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, verhoging, koorts of benauwdheidsklachten, of heeft één van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten? Dan blijf je thuis. 

 Hieronder zal ik zal ik iets specifieker toelichten hoe het er in de salon aan toe zal gaan. U kunt ook altijd de website van ANBOS raadplegen. Klik hier  om naar de website te gaan.

Mocht je, na het lezen van deze pagina, nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemenOdoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Persoonlijke bescherming

Een mondmasker is weer verplicht vanaf 6-11. Je dient zelf voor een mondmasker te zorgen, zodra de behandeling begint mag deze af en na de behandeling weer op. 

Handschoenen draag ik alleen bij acne behandelingen en het verwijderen van onzuiverheden. Als je liever hebt dat ik de gehele behandeling handschoenen draag zal ik daar uiteraard gehoor aan geven. Je bent zelf ook vrij handschoenen te dragen als je dat prettig vindt maar ook dit is niet verplicht en je dient dan ook  zelf  voor handschoenen te zorgen als je deze wil dragen. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Handen wassen en desinfecteren

Ik was mijn handen grondig voor en na de behandeling volgens het hygiëne protocol en gebruik daarna het handdesinfectie gel met 70% alcohol. Ik vraag jou hetzelfde te doen. Dit is beschikbaar in de salon.  

Gebruikte instrumenten worden (zoals altijd) éénmalig gebruikt en gereinigd in het ultrasoon apparaat en gaan daarna het dompelbad met alcohol in. Handdoeken etc. worden, ook zoals altijd, éénmalig gebruikt en daarna gewassen op minimaal 60 graden.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

In de salon

Kom alleen! Kom alleen naar de salon. Neem je iemand mee, dan moet deze helaas buiten wachten. Begeleid je iemand? Dat mag.  


Er zit voldoende tijd tussen de behandelingen zodat alles grondig gereinigd kan worden. Dit doe ik met daarvoor bestemde reinigingsmiddelen met 70% alcohol. Na iedere behandeling wordt de ruimte minimaal 15 minuten geventileerd.

Odoo afbeelding en tekstblok

Duurzaamheid en groene producten in de coronatijd

Blooming beauty wil zich hardmaken voor en groenere wereld. Daarbij werk ik met zo min mogelijk disposable, plastic, en milieuvervuilende materialen en producten. Alles waarmee ik werk is zorgvuldig uitgezocht om zijn duurzaamheid, natuurlijke ingrediënten met respect voor mens, dier en milieu.

Ik ben mij ervan bewust dat ik tijdens deze crisis meer disposable materialen zal moeten gebruiken zoals wegwerpbekertjes en papieren handdoekjes voor al het handen wassen. Het is op dit moment even niet anders. Verder werk ik nog steeds zo "zero wast" en "natuurlijk" mogelijk en hoop ik hierin op uw begrip.