Odoo afbeelding en tekstblok

Autumn Face Cupping Treatment

In de overgang van de zomer naar de herfst kan je huid wat extra aandacht gebruiken! Je huid is met het mooie weer veel blootgesteld aan de zon en misschien de zee waardoor de huid uitdroogt. Ook doordat de tempratuur en het vochtgehalte in de lucht lager wordt in de herfst kan je huid nog verder uitdrogen, trekkerig aanvoelen en er kunnen wat onzuiverheden ontstaan doordat talg minder vloeibaar wordt.

Deze speciaal samengestelde herfstbehandeling met Face cupping zorgt ervoor dat de doorbloeding in de huid flink wordt gestimuleerd waardoor de huid werkstoffen optimaal kan opnemen en de huid weer gehydrateerd wordt door het gebruik van producten met hoogedoseerde werkstoffen.

Face cupping kan worden vergeleken met een bindweefselmassage en verbeterd de huid aanzienlijk. Met silicone cups creëren we vacuüm op de huid waardoor de doorbloeding, de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd wordt.

Face cupping werkt;

- verstevigend

- zuiverend op de poriën

- gifstoffen en vochtophopingen worden afgevoerd via de lymfe

- verminderd lijntjes en rimpels

- verzacht littekens

- maakt verklevingen los

- verbeterd de bloedtoevoer waardoor een mooie "glow" ontstaat

- verbeterd de opname van werkstoffen

- algeheel huid verbeterend

AUTUMN FACE CUPPING TREATMENT

90 minuten - reinigen- peeling - stoombad met essentiële olie - onzuiverheden verwijderen - epileren/harsen - face cupping massage - fruitzuur peeling - peel off masker - oogmasker - handmassage - ampul - oog crème- dagcrème

~€89,95~

Face cupping set voor thuis €9,95